Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Marketing automation is meer dan leadmanagement

Marketing automation is meer dan leadmanagement

Het op exact het juiste moment automatisch versturen van de juiste boodschap om van een prospect een klant te maken. Dat klinkt als een marketingutopie, maar is wel wat marketing automation mogelijk kan maken. Ontwikkelingen in marketingtechnologie hebben ervoor gezorgd dat marketing automation de afgelopen jaren een vlucht heeft genomen. Het is voor organisaties steeds gemakkelijker om data aan elkaar te koppelen om zo profielen te verrijken en marketing voor de complete klantlevenscyclus van kop tot staart in te vullen. 


Lees meer over: Marketing automation is meer dan leadmanagement.

Lees meer

Submit a Comment