Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Paul O’Connel (Uprise Startup Festival): “Nederland is uniek, maar bruggen slaan kan men hier niet”

Paul O’Connel (Uprise Startup Festival): “Nederland is uniek, maar bruggen slaan kan men hier niet”

Het huidige aanbod van conferenties in Nederland en de rest van Europa is niet zinvol voor startups. Dat stelt ondernemer Paul O’Connel. Op hem is de omschrijving ‘eigenwijze, soms arrogante, doordouwer’ van toepassing. Hij startte vorige jaar met Uprise Startup Festival; een festival waar startups echt centraal staan. “Ik zou willen zeggen dat wij het eerste startupfestival zijn. Er is geen ander. Niemand anders gebruikt het woord startup in de naam, want daar willen ze zich niet op vastleggen.”


Lees meer over: Paul O’Connel (Uprise Startup Festival): “Nederland is uniek, maar bruggen slaan kan men hier niet”.

Submit a Comment