Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Pieter van de Glind & Harmen van Sprang (ShareNL): “De deeleconomie is de hype voorbij”

Pieter van de Glind & Harmen van Sprang (ShareNL): “De deeleconomie is de hype voorbij”

Dat er een boek moest komen over de deeleconomie stond tweeënhalf jaar geleden al vast. Op dat moment benaderde een uitgeverij Pieter van de Glind en Harmen van Sprang van ShareNL met de vraag of zij dat boek wilden schrijven. “De uitgever voelde toen al de behoefte.” Maar het kostte dus nog enige tijd. “We hebben in het afgelopen jaar veel meer dan tweeënhalf jaar geleden met het bedrijfsleven, overheden en met startups gewerkt waardoor we echt een overview hebben kunnen ontwikkelen op de deeleconomie. Wat is het en waar gaat het naar toe? Daarom geloof ik dat dit het goede moment is om dit boek naar buiten te brengen.”


Lees meer over: Pieter van de Glind & Harmen van Sprang (ShareNL): “De deeleconomie is de hype voorbij”.

Submit a Comment