Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Het grote mediajaaroverzicht: alle highlights van 2016

Het grote mediajaaroverzicht: alle highlights van 2016

Ach ja, 2016. Er wordt nu al vaak geclaimd dat we dit jaar maar beter snel kunnen vergeten. En als je kijkt naar het wereldnieuws, is dat misschien wel zo. Maar in de media is toch ook genoeg interessants gebeurd, zo blijkt uit onderstaand overzicht. Het is een samenvatting van al het nieuws dat wij vanuit Adfactor verzamelen in een wekelijkse ‘wat mij opviel in de media‘-blogpost. Dus lees en klik mee en zie dat er in ons vakgebied genoeg lichtpuntjes waren dit jaar.


Lees meer over: Het grote mediajaaroverzicht: alle highlights van 2016.

Submit a Comment