Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Destiny 2 onthuld

Vandaag heeft Bungie het langverwachte vervolg op Destiny bekendgemaakt door middel van een livestream. Aangezien wij ook aanwezig mochten zijn, delen we graag de dingen die wij geleerd hebben tijdens deze presentatie.

Volgens Luke Smith wordt Destiny 2 een nieuw begin voor iedere speler. Ook heeft hij de drie “pilaren” of visie van Bungie voor Destiny 2 bekendgemaakt. De eerste is “een wereld waar je als speler in opgaat”, de tweede “fantastische dingen om te doen” en de derde “altijd iemand om mee te spelen”.

Vervolgens heeft Bungie de eerste missie Homecoming laten zien. In deze missie zagen we hoe een nieuwe vijand de laatste stad op aarde aanvalt en de speler samen met andere guardians probeert de stad te verdedigen. We benadrukken proberen, want we leren al snel dat deze eerste verhalende missie geen goed einde kent. Destiny 2 begint met een verlies en zet de speler en zijn vrienden daarna aan het werk om alles terug te krijgen.

Lees meer

Submit a Comment