Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

De innovatielessen van Sparklab (Nationale Nederlanden), VanMoof en Omnigen

De innovatielessen van Sparklab (Nationale Nederlanden), VanMoof en Omnigen

Tijdens de recente PIM themasessie Corporates & Startups in de Haagse Caballero Fabriek deelden organisaties, van groot tot klein, hoe zij innovatie in marketing vormgeven. Van grote corporates die slagkracht krijgen door een lean startup-formule tot probleem- of marktgestuurd innoveren. De innovatielessen van Sparklab (Nationale Nederlanden), VanMoof en Omnigen hebben iets gemeen: innovatie ontstaat niet in de boardroom, maar vindt vooral plaats op de contactpunten met de markt, partners en andere stakeholders. Niet teveel denken dus, maar vooral durven en doen.


Lees meer over: De innovatielessen van Sparklab (Nationale Nederlanden), VanMoof en Omnigen.

Lees meer

Submit a Comment