Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Google’s nieuwe virtual reality bril lijkt een game changer

Gister werd het belangrijkste Google evenement van het jaar – Google I/O – gehouden. Hier werden een aantal belangrijke aankondigingen gedaan. Een van deze aankondigingen is WorldSense, een VR-bril waarbij je geen telefoon of andere apparaten meer nodig hebt. De bril wordt ontwikkeld in samenwerking met HTC en Lenovo.

De huidige VR brillen, zoals de Samsung Gear VR en Google’s eigen Daydream View zijn allemaal 3DoF (three degrees of freedom), wat betekent dat je alleen om je heen kunt kijken vanaf een bepaald punt. Hierdoor heb je nooit helemaal het gevoel dat je een andere wereld binnen stapt. De nieuwe WorldSense bril laat je wel vrij bewegen en dat zorgt ervoor dat je het voor verschillende nuttige dingen kunt gebruiken.

Kijk maar naar het voorbeeld in deze video van Google

Lees meer

Submit a Comment