Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

ShowBird: Airbnb voor entertainmentbranche

Wil je direct een artiest, dj, band, spreker of andere live-act boeken en betalen, dan is dat vanaf nu ook mogelijk via het nieuwe online boekingsplatform ShowBird.com, een soort Airbnb voor de entertainmentbranche.

Je gaat trouwen en wil de dag afsluiten met een knalfuif, een bedrijfsfeest organiseren of je geeft een leuk verrassingsfeestje omdat een bekende van je 40 wordt. In deze gevallen wil je natuurlijk een leuke dj, artiest of band strikken om op te treden.

Artiesten en entertainers

Hoewel het platform pas deze week officieel is gelanceerd, hebben zich al ruim 1.300 entertainers bij ShowBird aangesloten. Van bekende artiesten als Jan Smit, Brace, Charly Luske, Nick & Simon en George Baker tot presentatoren als Richard Lamb en Bas Muijs. Van goochelacts als Magic Unlimited van de kinderen Kazàn tot sprekers als Glenn Helder. Maar ook DJ’s, cabaret, zang- en dansgroepen, look-a-likes, modellen en zelfs foodtrucks. In totaal zijn meer dan 45 verschillende soorten entertainment direct te boeken via het platform. Het is zowel voor klanten als voor artiesten een verademing…

showbird

Lees meer

Submit a Comment