Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Niantic over Pokémon Go: hoe krijg je iemand van de bank en naar buiten? #TNW2017

Niantic over Pokémon Go: hoe krijg je iemand van de bank en naar buiten? #TNW2017

Mike Quigley heeft een nogal heftig jaar achter de rug. Op 6 juli 2016 bracht het bedrijf waar hij voor werkt een app uit, die binnen 24 uur 900.000 keer werd gedownload en na een week al meer dan 7 miljoen keer was gedownload. Mike Quigley werkt als chief marketing officer voor Niantic, de ontwikkelaars van Pokémon Go, waar hij alle marketing en communicatie van het bedrijf en haar licenties managet. In zijn presentatie praat Mike over het succes van Pokémon GO en de noodzaak van een loyale userbase.


Lees meer over: Niantic over Pokémon Go: hoe krijg je iemand van de bank en naar buiten? #TNW2017.

Lees meer

Submit a Comment