Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Hands on met Destiny 2: vertrouwd veelbelovend

Destiny 2 moet in alle opzichten een nieuw begin zijn. Nieuwe spelers, terugkerende Guardians, zelfs ontwikkelaar Bungie zelf krijgt een verse start. Alles wat je in de eerste Destiny hebt gedaan telt niet meer. Dat wil echter niet zeggen dat deel twee helemaal anders is. De dingen die goed waren aan het schietspel zijn niet aangetast, zo veel is wel duidelijk na het spelen van een dwarsdoorsnede ervan op het onthullingsevenement in Los Angeles. Als je trouwens hella into Destiny bent komt er meer, veel meer, in onze podcast van deze week.

Ik heb even een momentje gehad tijdens die eerste verhaalmissie die je misschien tijdens de livestream hebt gezien en die we aldaar mochten spelen. De Tower, mijn Tower, in vuur en vlam, met de mensen die me altijd hebben verteld wat er moest gebeuren in paniek. Daar gaat mijn veilige haven. Daar gaat mijn met moeite bij elkaar gesprokkelde loot. Ik wist wel dat dit ging gebeuren, maar om het zelf te spelen doet iets met je. Gelukkig is sweeperbot ongedeerd. Maar de Speaker is verdwenen, en wij Guardians moeten er ook van door.

This place ain’t safe no more.

Lees meer

Submit a Comment