Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

The Surge: toch iets minder dan Dark Souls met robots

The Surge is onlosmakelijk verbonden met Dark Souls. Als je de Dark Souls-serie niet kent zal The Surge geen leuke game voor je zijn. Ken je het wel, dan ben je vermoedelijk voornamelijk geïnteresseerd in hoe de game zich verhoudt tot de serie van From Software dat eigenhandig een nieuw genre heeft gesticht. De makers hebben het al eerder geprobeerd met het tegenvallende Lords of the Fallen, en lijken geleerd te hebben van die game.

The Surge is een capabele Souls-kloon en de futuristische setting geeft het een eigen identiteit en mogelijkheden die vaker wel dan niet werken. Uiteindelijk is er echter net iets te veel van de gemeenheid en te weinig van de finesse aanwezig in The Surge om te kunnen tippen aan de Souls-serie. Dat betekent ook dat het makkelijk frustrerend kan worden. Het verhaal helpt daar niet echt in, zo doorsnee is het, maar uiteindelijk staat (en valt) The Surge net zoals de inspirator met het vechtsysteem.

Lees meer

Submit a Comment