Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Tekken 7 is een ouderwets goed potje knokken

Potje Tekken? Iedere gamer heeft deze vraag inmiddels vast wel eens een keer gehoord. Of dat nu op een feestje was waar er toevallig een console aanstaat, of bij die ene vriend thuis nadat de schooldag om was. We kunnen allemaal onze hand opsteken en onszelf schuldig bevinden aan een dag brute moves op het scherm toveren met een personage naar keuze.

Het mooiste is dat het nog lekker voelt ook: Even die wijsneus die willekeurig wat knoppen in ramt op de arme controller de les lezen met jouw favoriete personage. Wees gerustgesteld, daar is in essentie niets aan verandert in Tekken 7. Alhoewel de game zeker met zijn tijd mee is gegaan voelt het even vertrouwd aan als vroeger, zelfs Eddy Gordo zit er nog in…

Lees meer

Submit a Comment