Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Met Nakefit kun je op blote voeten lopen, waar en wanneer je maar wilt

Vind je het ook zo lekker om op blote voeten rond te lopen? En het liefst de hele dag? Dan zou deze uitvinding wel iets voor jou kunnen zijn: Nakefit. Het zijn stickers die je onder je voeten plakt, waardoor je geen schoenen of slippers meer nodig hebt. Het is een Kickstarter-project, maar een succesvolle want er zijn al 2,5 duizend mensen die hier iets in zien en het project gesteund hebben. Het heeft niets met fashion te maken, maar praktisch is het wel.

Geen schoenen meer aan

Eén van de nadelen van rondlopen op je blote voeten is dat je er wondjes van kunt krijgen. Je voeten worden namelijk niet alleen smerig van straatvuil, maar de kans dat je je voeten openhaalt is ook best aanwezig. En dat gaat dan weer ontsteken: wil je allemaal niet en dus doe je slippers of schoenen aan. Behalve als je dus Nakefit hebt.

Lees meer

Submit a Comment