Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

De Sobro tafel: dichter bij de iTable zijn we nog niet gekomen

Sobro Design heeft een tafel voor in je woonkamer die nou eens helemaal voorzien is van alles wat je wilt. Vooral bedoeld voor mensen die graag en veel voor de tv hangen zit het vol met techologische innovaties die het leven makkelijker moeten maken.

Het meest in het oog springende is natuurlijk de ingebouwde koel-lade waar je drankjes in kunt koelen. Je kunt er blikjes of kleine flesjes rechtop in zetten of grotere flessen in leggen. Dat wordt geregeld met een compressor, maar op de Indiegogo-pagina (want ja, ook dit is weer een crowdfunding-actie) wordt niet duidelijk gemaakt hoeveel geluid die produceert.

Lees meer

Submit a Comment