Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Nieuwe Xbox Avatars zijn extreem inclusief en nog mooi ook

De avatars op Xbox Live werden in de Xbox 360-tijd flink aangeprezen als iets om je identiteit mee te laten zien: je kon er hoedjes en andere accessoires voor kopen en hoewel er best wat leuke dingen te koop waren in de virtuele winkel lieten de meeste spelers de poppetjes die je moesten vertegenwoordigen redelijk links liggen na het maken.

Of dat met deze nieuwe variant ook weer gaat gebeuren weten we niet, maar de video die Microsoft heeft laten zien op de E3-beurs laat wel zien dat de nieuwe generatie er niet alleen fantastisch uitziet (het is heel Disney), maar ook echt aan alles gedacht hebben. Of je nu een prothese hebt, zwanger bent, in een rolstoel zit of anderszins een fysieke beperking hebt (niet dat zwanger zijn trouwens een beperking in die zin is), er is aan je gedacht. Cool.

Lees meer

Submit a Comment