Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | January 16, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

7 signalen dat het tijd is om afscheid te nemen van je Google AdWords-bureau

7 signalen dat het tijd is om afscheid te nemen van je Google AdWords-bureau

Door Google AdWords hebben veel bedrijven kunnen groeien. Veel bedrijven hebben hun succes te danken aan dit kanaal. Voor 2000 was het immers niet mogelijk om op zo’n grote schaal te adverteren en aan te sluiten bij potentiële klanten die expliciet uitspreken waar ze naar op zoek zijn. Niets meer dan lof voor dit kanaal dat sinds haar geboorte continue blijft innoveren. Gebruikers blij, adverteerders blij, toch? 


Lees meer over: 7 signalen dat het tijd is om afscheid te nemen van je Google AdWords-bureau.

Lees meer

Submit a Comment