Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Het Zweedse museum van tech-mislukkingen is reuze interessant

Er is voor zover ik weet niemand die de tel bij heeft gehouden over het aantal gadgets dat we als mensen al verzonnen hebben. We herinneren ons de hele goede, maar voor elk succes zijn er meerdere gadgets of uitvindingen die volledig geflopt zijn.

Dingen als de N-Gage, Crystal Pepsi, de Apple Newton, groene ketchup, de Virtual Boy of de Ford Edsel worden nog wel eens als grapje gebruikt (of in het geval van de Ford zelfs tijdelijk als synoniem voor falen) maar niemand houdt zich er mee bezig. De Zweedse klinisch psycholoog Samuel West vindt dat jammer, want volgens hem is er weinig zo educatief als falen.

Lees meer

Submit a Comment