Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Succesvol migreren naar Magento 2: een stappenplan

Succesvol migreren naar Magento 2: een stappenplan

Magento is een bekende naam in e-commerce. Tientallen duizenden webshops zijn actief dankzij hun software. Eind 2015 lanceerde het bedrijf Magento 2.0, een software-update ontwikkeld vanuit de ambitie de nieuwe ‘standaard’ te zetten in de e-commercewereld. De overgang biedt veel voordelen. Toch heeft nog lang niet elke webshop de migratie doorgevoerd. Op basis een van ruwe schatting gebruiken 11.000 websites Magento 2 of een recentere versie. Dit is nog geen 5 procent van de naar schatting ruim 230.000 websites die de Magento-software gebruiken. Als jij ook nog de overstap moet maken met je webshop, helpen we je graag met een stappenplan.


Lees meer over: Succesvol migreren naar Magento 2: een stappenplan.

Lees meer

Submit a Comment