Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Hiphop bestaat 44 jaar, Google komt met interactieve Doodle

Het 44-jarige bestaan van hiphop laat Google niet aan zich voorbij gaan: iedereen die vandaag en morgen Google.nl bezoekt krijgt de kans om met behulp van Fab 5 Freddy, oud presentator van “Yo! MTV Raps”, online draaitafels en legendarische beats zijn of haar eigen hiphop mix te maken.

De Doodle, gemaakt door graffiti artist Cey Adams, wordt uiteraard wereldwijd uitgerold en neemt je mee in de historie van hiphop om je vervolgens een korte tutorial te geven hoe je de draaitafels zelf kunt gaan bedienen.

Challenge

Google heeft er ook nog een uitdaging aan toegevoegd. Kun jij de tien levels doorlopen en zo een ultieme hiphop master worden?

Doodle
Google hiphop Doodle

Lees meer

Submit a Comment