Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Alternatieve Nintendo 64-controller doet zaken op Kickstarter

Het voelt bijna aan als heiligschennis, maar iemand is bezig om een alternatieve controller te maken voor de Nintendo 64. Ja, dat is ongeveer een jaar of 20 te laat, aangezien de N64 in 1997 is uitgekomen. Er blijken echter meer dan een paar mensen te zijn die geen moeite hebben om via Kickstarter twintig dollar naar de campagne te gooien zodat deze controllers gemaakt kunnen worden.

De Retro Fighters controller doet één ding significant anders dan de originele Nintendo 64-controller, zoals je vermoedelijk al gezien hebt als je zelf ooit een N64 hebt gehad. Waar is de middelste ‘stang’ gebleven? Die is niet nodig, zeggen de makers. Dat betekent wel dat je ze Z-knop niet meer onder je vingers hebt, maar dat hebben ze opgelost door de knop dubbel uit te voeren aan de achterkant van de controller. Zoals bijna elke controller inmiddels vier knoppen achterop heeft is dat bij deze dus ook zo. L en R zitten boven achteraan en Z (en Z) zitten daar onder.

retro-fighters

Lees meer

Submit a Comment