Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Airpaq: toffe rugtassen van gerecyclede materialen uit auto’s

Er zijn meer merken die van ‘afval’ kleding of tassen maken, zoals het redelijk succesvolle Freitag bijvoorbeeld. Nu is er Airpaq; rugtassen die worden gemaakt van veiligheidsgordels en airbags. Het leuke is dat het de bedenkers dus gelukt is om er ook echt iets tofs van te maken.

De materialen die ze gebruiken zijn oersterk, ze worden niet voor niets gebruikt om in extreme situaties veiligheid te bieden. Qua kwaliteit van de stoffen zit het dus wel goed. Als je een Airpaq ziet, zie je eigenlijk ook wel meteen welke onderdelen uit de auto waarvoor zijn gebruikt. De stof van de airbag is het grote vak van de rugtas, die je met oude gordels om je rug hangt. Duurzaam, want het zijn recyclede materialen, maar ook mooi om te zien!

Lees meer

Submit a Comment