Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

IKEA & Modulairisme: Hoe ziet jouw ideale bank eruit?

Naast een bed in huis dat natuurlijk heerlijk moet liggen, is ook de bank niet onbelangrijk. Als jij lekker jouw favoriete Netflix-serie ligt te bingen of een potje FIFA 18 aan het spelen bent op de Playstation 4 wil je wel comfortabel kunnen zitten of liggen voor de TV. Maar hoe ziet jouw ideale bank eruit? En wat als je deze zelf helemaal kunt samenstellen?

IKEA maakt het namelijk mogelijk! En met deze online tool, te vinden op de site van IKEA.nl, gaan de fans inmiddels he-lemaal los met de meest bizarre, gekke en leuke ontwerpen.

Je kan natuurlijk voor een redelijk standaard ontwerp van je bank kiezen. Maar dat is niet wat de fans bij IKEA doen. Een telefoon, bloempot, sleutel of hotdog. Het zijn enkele voorbeelden die fans van IKEA maken.

ikea
Een aantal voorbeelden van fans.

Lees meer

Submit a Comment