Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Forza Motorsport 7: grafisch indrukwekkende racegame

Onlangs heb ik Project Cars 2 mogen reviewen. Ik heb daar nu nog nachtmerries van moet ik eerlijk bekennen. Man, wat is dat een uitdagende game. Ik begon daarom enigszins met een wat ongemakkelijk gevoel aan Forza 7, maar na vijf minuten voelde het aan als een warm bad. Niet elk klein foutje wordt keihard bestraft. Niet elk klein stuurfoutje eindigt in game over. Dit is hoe ik graag aan racegame speel, gewoon om er ontspannen van te genieten.

Eigenlijk is het ook geen eerlijke vergelijking tussen de twee games. Ja, het zijn allebei racegames, maar Project Cars 2 is veel meer de hardcore-simulatie kant op gegaan, terwijl Forza 7, ondanks dat je nog steeds simulatie-eigenschappen hebt, veel relaxter gebleven is en daardoor toegankelijker. Bij Project Cars 2 draait het om realisme, zoals realistische weerseffecten die invloed hebben op rijgedrag, en bij Forza 7 zit dat er ook allemaal wel in, maar gewoon wat meer gematigd. Maar genoeg nu over de vergelijking, want ik wil meer uitweiden over de prachtgame die Forza Motorsport 7 heet.

pic1

Lees meer

Submit a Comment