Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Annemarie Kruijer (Abel): “Deeltaxidienst Abel wil concurrent zijn voor de fiets” #adv

Annemarie Kruijer (Abel): “Deeltaxidienst Abel wil concurrent zijn voor de fiets” #adv

Annemarie Kruijer is marketingmanager van taxidienst Abel. Hoewel zij liever spreekt van een dienst die mensen op comfortabele en betaalbare wijze van A naar B brengt. Kruijer deelt tijdens het Marketing & Technology Congres op donderdag 9 november in De Flint in Amersfoort haar inzichten over je plek veroveren binnen een vechtmarkt met een besmeurde reputatie, online marketing en word of mouth als belangrijkste speerpunt en pionieren binnen de deeleconomie. Andere keynotes zijn professor Roland van der Vorst (FreedomLab) en cmo Albinus van fonQ.

Meld je nu aan met de code MAT17MF en ontvang als Marketingfacts-lezer € 50,- korting!


Lees meer over: Annemarie Kruijer (Abel): “Deeltaxidienst Abel wil concurrent zijn voor de fiets” #adv.

Lees meer

Submit a Comment