Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Alles ‘klopt’ aan de LG InstaView Door-in-Door koelkast

Wie gek is op technische snufjes gaat heel erg blij worden van deze koelkast. Nu zul je misschien denken “wat kan er zo technisch zijn aan een koelkast”? Nou, heel erg veel. Bij LG hebben ze flink hun best gedaan om eigenlijk alle innovaties van dit moment in één koelkast te stoppen.

Hoewel het bij een koelkast misschien in mindere mate gaat om het design, is het natuurlijk wel zo prettig wanneer deze er toch aan de buitenkant ook goed uitziet. Zeker wanneer deze in bijvoorbeeld een open keuken of in een kantoor staat. Even voor de goede orde: we hebben het in dit artikel over het model GSX961NEAZ van LG. Niet echt een naam om makkelijk te onthouden, dus kun je beter ‘InstaView’ onthouden.

lg-koelkast-2

Lees meer

Submit a Comment