Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Oculus Go: een goedkopere VR-Bril van Facebook

Tijdens de developer conference in San Jose heeft Oculus aangekondigd een nieuwe een meer betaalbare VR-bril op de markt te gaan brengen. Genaamd de Oculus Go. Het is er een die werkt zonder computer of smartphone, en begin 2018 zal het device gelanceerd worden voor een prijs vanaf $199. Dat is de prijs in de VS, wat de prijs in Europa zal worden, en of de bril hier ook tegelijkertijd beschikbaar komt is nog niet bekend.

Oculus Go

Met deze betaalbare en standalone Virtual Reality-bril wil Facebook in het gat duiken dat zit tussen de hele goedkope VR-brillen (de Google Cardboards van deze wereld) en de duurdere VR-brillen die je middels een kabel aan een moet computer verbinden (zoals bijvoorbeeld de HTC Vive Business Edition). De Oculus Go is volledig draadloos en zal dus in de markt gepositioneerd worden als instapmodel.

Lees meer

Submit a Comment