Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Death of the Outsider: nog meer Dishonored

Zowel Martijn als Marnix houden allebei wel van het betere sluipwerk, dus zijn ze beiden aan de slag gegaan met Dishonored: Death of the Outsider. Zoals je zou verwachten een goede Dishonored game, alleen een tikje minder verrassend dan Dishonored 2.

Martijn: Ik hoop niet dat dit de laatste keer is dat we het over Dishonored gaan hebben. De verkopen van het tweede deel vielen volgens de geruchten tegen, hoewel ik in deze tijd niet meer durf te zeggen of rond de 2,5 miljoen stuks ´tegenvalt´. Het zou in ieder geval eeuwig zonde dat zo´n uitstekende serie het loodje zou leggen. Dat gezegd te hebben, ALS Dishonored: Death of the Outsider de zwanenzang blijkt: prima titel om de franchise mee te eindigen.

Lees meer

Submit a Comment