Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Zo gaan de 2018 kandidaat-emoji er ongeveer uitzien

Laat ze maar komen, die nieuwe emoji: terwijl nog niet iedereen de laatste groep emoji op zijn apparaat heeft staan, is de organisatie die er over gaat, Unicode, al een tijdje bezig met de kandidatenlijst van de emoji voor 2018. Nou is ‘kandidatenlijst’ als term misschien iets te veel Voice of Holland, want het is niet zo dat er heel veel afvalt tussen nu en de release, vermoedelijk in de eerste helft van 2018.

Die lijst is nu deels in beeld gebracht op moderne wijze door Emojipedia.org, maar op het plaatje zie je een hoop van de emoji die in de planning staan nog niet. Wat dacht je bijvoorbeeld van een puzzelstukje, DNA, een teddybeer, wc-papier, een mango, spons, microbe of papegaai? Allemaal emoji die er vermoedelijk aan staan te komen, maar waar nu nog geen (goed) beeld van is.

2018-emoji

Lees meer

Submit a Comment