Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Fijn: je kunt nu met iDEAL betalen in de Android Play Store

Google heeft Nederland een plezier gedaan: vanaf vandaag kun je in de Google Play Store voor Android ook betalen met iDEAL. Dat is voor veel mensen een makkelijkere manier dan de al bestaande methodes om te betalen, zoals een creditcard, PayPal of via een cadeaukaart.

Dat betekent dat je via alle banken gewoon apps, games en andere content kunt gaan kopen in de winkel. Je hoeft daar verder niks voor te doen: de optie is bij betaalde content gewoon te kiezen en dan kun je de betaling afronden zoals je dat gewend bent. Google legt het nog even uit in een video die ze er over gemaakt hebben:

Lees meer

Submit a Comment