Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Lubach heeft de meest bekeken YouTube video in Nederland

Het is eigenlijk niet zo verrassend: Arjen Lubach en zijn team bij Zondag met Lubach hebben de meest bekeken YouTube video in het land gescoord met hun ‘America First, Netherlands second’ video. Niet alleen ging die helemaal viraal wereldwijd, hij werd ook talloze malen gekopieerd door andere talkshows in andere landen.

De NPO is daar natuurlijk heel blij mee, en terecht. Ze hebben sowieso goed gescoord, want drie van de top tien video’s in Nederland zijn van hun hand. Naast de Lubach-video zit er ook nog de gebroken kaak-aflevering van BOOS en nog een Lubach-video in de top tien

Lees meer

Submit a Comment