Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Black Mirror seizoen 4: ‘What a wonderful world’

Netflix heeft deze week de releasedatum en laatste trailer vrijgegeven voor het vierde seizoen van de anthologische Netflix Original serie Black Mirror. De zes nieuwe afleveringen zijn vanaf 29 december wereldwijd en exclusief beschikbaar voor Netflix abonnees.

Black Mirror

Black Mirror, bedacht en geschreven door Charlie Brooker, spreekt kijkers aan op hun collectieve onbehagen over technologie in de moderne wereld. Die heeft een duidelijke stempel gedrukt op ons dagelijkse bestaan: in ieder huis, op ieder bureau, in elke hand – een HD televisiescherm, een computermonitor, een smartphone – een ‘Black Mirror’ die de 21ste eeuw naar ons reflecteert.

Elke aflevering presenteert een zwart-komisch en spannend stand alone verhaal over onze hedendaagse techno-paranoia, inclusief eigen unieke visuele stijl en tone of voice. Black Mirror heeft al diverse internationale prijzen gewonnen waaronder een BAFTA award en twee Emmy Awards voor de aflevering ‘San Junipero’ uit seizoen 3.

Seizoen 4

Ook het nieuwe seizoen bestaat weer uit 6 nieuwe verhalen, uiteraard allemaal bedacht door Charlie Brooker: “Arkangel,” “USS Callister,” “Crocodile,” “Hang the DJ,” “Metalhead” en “Black Museum.” Iedere aflevering heeft ook een eigen trailer, die zie je eveneens hieronder allemaal staan.

Ben je nog niet bekend met Black Mirror. De eerste 3 seizoenen zijn uiteraard ook al via Netflix te zien. Als je die nu gaat kijken ben je mooi op tijd om Black Mirror seizoen 4 te zien vanaf 29 december.

Lees meer

Submit a Comment