Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

App store 2017: Apple showt beste apps en populairste muziek

Apple heeft zoals elk jaar de volgens hen beste apps, films en muziek van het jaar bekend gemaakt. Ze hebben ook een overzicht gegeven van de meest gedownloade apps op al hun mobiele platformen (en de Mac), verdeeld in gratis en betaald. Zeker voor de app-ontwikkelaars is dat een big deal, want als je daar bij zit doet dat je download-cijfers geen kwaad.

iPad en iPhone

Des te leuker is het dus dat er in elk geval één Nederlandse app in de lijst staat, namelijk Hidden Folks van Nederlandse indie-ontwikkelaar Adriaan de Jongh. Als je meer wilt weten over die game en hoe die gemaakt is kun je dat hier luisteren. De game werd gekroond tot beste iPad game van 2017. De beste app voor iPads was Affinity Photo, een – je raadt het nooit – fotobewerkingsprogramma.

Lees meer

Submit a Comment