Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

E-businessboard | December 13, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Wees goed voorbereid met de issuekalender van 2018

Wees goed voorbereid met de issuekalender van 2018

Daar is ‘ie dan: de OBI4wan Issuekalender (voorheen de inhaakkalender) voor 2018. Door deze kalender te gebruiken, weet je als marketeer al ver van tevoren wat er gaat spelen en wanneer je als merk slim op de actualiteit kunt inspelen. In veel gevallen is de actualiteit van 2018 namelijk nu al bekend en daarom kun je ook nu alvast nadenken de dagen van 2018 waarop je wilt inhaken, of op welke dagen je je juist stil moet houden, of kan voorbereiden op een discussie rondom jouw merk. Zo voorkom je verrassingen!


Lees meer over: Wees goed voorbereid met de issuekalender van 2018.

Lees meer

Submit a Comment